Weekend

Helgen gick som vanligt förbi i en grisblink. I fredags blev det storstädning av lägenheten. Sambons mormor begravdes, men jag kunde inte vara med då jag jobbade och inte hade någon tid att ta ut. På kvällen hade jag köpt biljetter till Skyfall för att muntra upp sambon. Jag hade ju redan sett filmen med pappa. Men filmen höll för en andra tittning och nu hade vi ju sett de tidigare oxå.
I lördags rensade vi ur garderoberna och körde iväg utemöblerna till förrådet. Sen var vi till bror och Mya där vi bjöds på köttbullar med potatis, sås och lingonsylt. Mums! Mya fixade mina naglar oxå medan bror och sambon kollade på Shotgun Preacher. Såg bara slutet på men den verkade bra. Så här fina blev naglarna i allafall:

20121126-062342.jpg
Igår var vi på Java med A och käkade brunch.

20121126-062535.jpg
Sen köpte vi julgardiner som var för korta. Men de får sitta i köket.
Kvällen avslutades med ett avsnitt av Doctor Who.
Har jag inte läst nått i helgen ? Jodå, Blameless och DN blev ju utlästa. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *