Mina Wentworth and the Invisible City

Det här är en kort uppföljare till The Iron Duke, Mina Wentworth är ju min favorit steampunk-hjältinna vid sidan om Alexia Tarabotti. Mina och Rhys har varit gifta i 8 månader. Han blir bara mer och mer orolig för henne när hon jobbar som polis men han försöker att inte visa det. Men nu blir en  adlig ”bounder” mördad. Han ville övertyga fabriksägare att använda människor istället för maskiner. Men vem har mördat honom? Det verkar som om mördaren kom till hans trädgård med ett stort hjul so transportmedel.

Dessutom har Anne the Tinker som bor  med Mina och Rhys försvunnit. Varför har hon ljugit för dem och är hon  i fara? Både Mina och Rhy ser henne som en dotter.

Jag älskar den här epilogen på ca 100 sidor.  Den är så välskriven, och jag älskar hur Mina och Rhys förhållande utvecklas och hur osäker de är.

Jag läste den på min Kindle.

Författare är Meljean Brook.

0 thoughts on “Mina Wentworth and the Invisible City

  1. […] Mina Wentworth and the Invisible City – Meljean Brook 5/3  104s läst på Kindle ♥ […]

  2. […] Mina Wentworth and the Invisible City – Meljean Brook 5/3  104s läst på Kindle ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *