Frusen fredag

Kylan vägrar att släppa taget. Jag vill ha vår nu! Gårdagens fackliga ombudskurs var intressant och lärorik. God mat och fika fick vi också. Många skratt blev det. Sedan skadade det inte att vi började 10.00 heller. Jag vaknade 7 och gick alltså 2 timmars sovmorgon sedan hann jag äta en lugn frukost och läsa. Det blev till och med dammsugning av lägenheten innan jag tog 9:35 bussen ner på stan. Sedan fick jag sällskap av sambon hem från kursen. Han jobbar ju på hotellet där kursen hölls.
På kvällen fick jag besök av C medan J var på hockey.
Jag vet inte riktigt vad jag hittar på i helgen. Men jag är säker på att läsning, tv-serier, film, vin och god matckonner att smyga sig in. 🙂

20130315-062205.jpg
Mumsigt fika.

0 thoughts on “Frusen fredag

  1. Amy skriver:

    Åh vad du frestas!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *