Iron Seas 2: Heart of Steel

Heart of Steel

Boken ingår i Meljean Brooks serie om The Iron Seas. Den första boken heter ju The Iron Duke och en del av handlingen i den utspelar sig på luftskeppet ”Lady Corsair” Naturligtvis är också hennes kapten Yasmeen med i den också. Det är även upptäckaren Archimedes Fox. Heart of Steel handlar främst om Yasmeen och Archimedes Fox.

Yasmeen även kallad kapten Corsair är bara lojal mot sitt skepp och sin bestättning.  De som hotar skeppet eller besättningen har skrivit under sin egen dödsdom. Fråga bara äventyraren Archimedes Fox som försökte ta kontrollen över hennes skepp. Han blev avkastad mitt bland zombies…
Nu är han tillbaka, men han är inte ute efter Lady Corsair men hennes kallhjärtade kapten. Och han vill ha Da Vinci-skissen som hon tog av honom. Men det är fler som är ute efter den. De som är totalt hänsynslösa och är beredda att kliva över lik. Yasmeen kommer att förlora allt och hennes förflutna som hon gjort allt för att dölja kommer att avslöjas.

Jag gillar verkligen den här boken. Yasmeen är bad ass och Archimedes är jätterolig. Sen är han inte den typiska machomannen som det brukar vara i romanceböcker. Det är intressant att få veta mer om varför delar av världen är övergiven p.g.a. zombies och Yasmeens egen historia är otrolig. Det kommer en novell med fortsättningen på Heart of Steel, Tethered,  den 2 april. Då kommer den på Kindleversion alltså.

Har jag sagt att det är steampunk?

0 thoughts on “Iron Seas 2: Heart of Steel

  1. […] Heart of Steel – Meljean Brook […]

  2. […] Heart of Steel – Meljean Brook5-6/3   320s läst på Kindle ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *