Sista semesterveckan inleds

Nu gäller det att njuta av den sista veckan av semestern. På måndag börjar jag jobba igen. Det är med blandade känslor. Det blir mycket nytt på gott och ont.. Nä nu ska jag inte måla fan på väggen. Det kommer att lösa sig, men det kommer att bli en jobbig start.

Men än är det semester och här ska det njutas! Fast jag började dagen med att städa hela lägenheten. Det var i och för sig inte någon njutning medan städningen pågick men efteråt när allt var rent och fint var det bättre.

Sedan åkte vi upp och hälsade på mamma, pappa och Xantos. Xantos (hunden) är av någon anledning rädd för sambon. Det ska skällas och smygas runt ett bra tag innan han vågar sig fram. Men sedan är allt bra och han ska ligga i knät på sambon. Idag gick det extra bra när han blev mutad med ett ben.

Innan vi åkte hem till Gävle åkte vi ut till stugan och badade. Det var 22 grader i vattnet så det var ungefär lika varmt som i luften. Riktigt skönt faktiskt och så lugnt det var där.

IMG_3826[1]

Nu gäller det att ladda upp inför Getaway Rock Festival som börjar på torsdag och håller på i dagarna tre. Det ska bli så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *