Night Huntress

IMG_4616[1]

Catherine Crawfield är något så ovanligt som en halvvampyr. Hon dricker inte blod men är onaturligt stark och snabb. Det använder hon för att spåra upp och döda andra helvampyrer. Hon gör det för att utkräva hämnd på alla vampyrer för att hennes ”far” våldtog hennes mamma.

Men en kväll ger hon sig på fel vampyr. Han kallar sig Bones och kidnappar henne istället. Han är en prisjägare. Han tvingar in henne i ett partnerskap. Han kommer att hjälpa Cat att hitta sin pappa. Så att hon kan döda honom. Men först måste Cats reflexer och styrka tränas upp. Bones är värre än  tränarna i Biggest loser.

Cat hatar honm först, men efter ett tag börjar hon att gilla honom. Något som hon inte kan erkänna för sig själv. Alla vampyrer är väl onda eller?

Desutom måste hon hålla sitt överenskommelse med Bones hemlig för sin mamma. Mamman hatar vampyrer och verkar inte överdrivet förtjust i sin dotter heller. Hon säger hela tiden att hon har ett monster eller djävulen i sig. Snacka om att skuldbelägga barnet för faderns brott.

I allafall så går allt bra för Cat och Bones till det själva blir förföljda och hotade av ett gäng vampyrer. Vampyrer som har något med Bones förflutna att göra…

Bones är en riktig skit i början av boken, men det är Cat också. Men Bones är en riktig heting. I mitt huvud iallafall.

Jag gillar att vampyrer och spöken finns mitt bland männsikorna men att ingen vet om det. Inte de vanliga människorna iallafall. Men tydligen har myndigheterna en hemlig specialstyrka som vetat om det i flera år. Det ska bli intressant att se vad det blir av det här.

Jag tyckte bättre om Once Burned i Night Prince-serien. Författare är Jeaniene Frost.

0 thoughts on “Night Huntress

  1. […] Halfway to the Grave – Jeaniene Frost 8-11/12  358s (egen) […]

  2. […] Halfway to the Grave – Jeaniene Frost […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.