Julfirande med förkylning

Naturligtvis gick jag och blev förkyld direkt när jag blev ledig. Det är livsfarligt att slappna av. Så nu är det rinnande näsa, nysningar och eventuell hosta som serveras. Men så illa är det inte. Ingen  feber än så länge. Jag hade inga problem att orka med julafton eller att läsa.:)

Julaftonens firande började med att Lussekatten fick sina julklappar. Han blev inte imponerad… Han fick en mus som ska hjälpa till att få bort tandsten, en leksak som det kommer ut godis från och en värmepåse att sova på. Nu är ju Lussekatten skeptisk  mot nästan allt i början (utom alla filtar jag får).

Sedan åkte vi till S-hamn där vi åkte hem till farfar som flyttat till ett äldreboende. Pappa, bror, Mya och lillfisen åkte också dit. En av mina farbröder dök också upp. Det blev fika och farfar fick öppna sina julklappar. Vi kollade på Kalles julafton där med. En generationsbild blev det också. Lillfisen var inte vaken men med på bild var han.

IMG_4640[1]

Sedan åkte vi mamma och pappa där vi åt en massa julmat. Mums! Jag åt mest av laxen (gravad, rökt och peppar) och hoppade helt över prinskorven och köttbullarna. Det blir ju mer julmat.

Efter maten blev det julklappsutdelning och det var tomtemor som delade ut julklapparna.

IMG_4648[1]

Jag fick en himla massa paket. Här är några av dem som har något att göra med böcker, vampyrer eller läsning:

IMG_4663[2] Av bror och Mya fick jag en mysig pläd, snygga halsband, ring, en übersnygg Damontavla och ett Damonfodral till iPhonen som Mya gjort! Av sambon fick jag Twice Tempted (uppföljaren till Once Burned i Night Prince-serien), en snygg handväska och mysiga pyjamasbyxor.

Ja fick iofs också en sjal av mamma och pappa som jag kan ha när jag läser.

Idag ska vi till sambons föräldrar och äta julmat.

God Jul eller god fortsättning säger man väl! Hoppas ni fick några hårda paket under granen!

0 thoughts on “Julfirande med förkylning

  1. Fia skriver:

    Oh så smaskiga presenter! Krya på dig nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *