Anita Blake # 5

IMG_4736[1]

 

First, there were the dead in the graveyard, two hundred years dead. I´d been hired to raise themb to settle a dispute over who owned the land they were buried in.

Then there were the three dead teenagers in the woods, slaughtered in a way I´d never seen before.

And then they found the girl, drained of blood and left in her bed. I knew what that meant of course. It didn´t take a degree in prenatural studies to figure out that something was wrong. And I was right in the middle of it. My name is Anita BLake. Welcome to my life..

Anita har ju stygga problem med auktoriteter så hon får genast problem med sin första klient, Lionel Stirling. Han som vill väcka upp en massa dödingar för att få reda på om det är hans ättlingar eller Bouvier-ättlingar som är begravad där. Anita kan inte vara artig och kallar honom vid förnamn, något han inte gillar alls. Dessutom tycker hon att allt känns fel. Sterling berättar inte hela sanningen.

Magnus och Dorcas Bouvier är de enda nu levande av släkten Bouvier. De äger och driver restaurangen Bloody Bones och Magnus är verkligen något speciellt. Han är ursnygg och alla kvinnor hänger efter honom. Varje fredag är det Lovers night på Bloody Bones. Magnus och Dorcas är nämligen féer och Magnus kan förtrolla alla i baren så det blir vackra och sexiga för en natt.

Men när brodern till flickan som hittades i sin säng utan blod försvinner så känner Anita att hon behöver hjälp. Vem ska hon be om hjälp om inte The Master of the city Jean-Claude? Hon dejtar ju honom, mot sin vilja iofs. Anita kommer dock märka att hon hyser starkare känslor för Jean- Claude än hon tror.

Det är inga sexy times mellan Anita och Jea-Claude i denhär boken. Bara hångel och en duschscen. Men det är en massa sex mellan en varulv, Jason och två vampyrer. Men det blir riktigt äckligt efter ett tag. Men det beror mer på ruttnande kroppsdelar och sex. Blää!!!

Annars var boken helt okej. Jag gav den tre stjärnor på Goodreads. Jag kommer att läsa åtminstone tre böcker till i serien. Jag har ju dem redan i bokhyllan.

0 thoughts on “Anita Blake # 5

  1. […] Bloody Bones – Laurell. K Hamilton 22-25/12  434 s (egen) […]

  2. […] Bloody Bones – Laurell. K Hamilton […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.