Twice Tempted

IMG_4710[1] Ojoj! Så snygg framsida!

Twice Tempted är den andra boken i Night Prince-serien. Den första heter Once Burned och den har jag så klart läst.

Leilas förmågor (att kunna spåra upp folk på telepatisk väg genom att känna på saker de tagit i) fungerar inte lika bra som de gjorde. Nu vet hon inte alls hur det ska bli. Dessutom verkar hennes ”pojkvän” Vlad undvika henne.  Vlad har alltid varnat henne att han inte kan känna kärlek. Men Leila tror honom inte. Hon tänker dock inte tåla vad som helst frå honom. När han har en fest och ger henne en ask mitt framför alla så tror hon att han friar. Men han erbjuder henne ett liv som vampyr. Då kommer de vara bundna till varandra för evigt oberoende vad de känner. Leila blir rasande och säger åt honom att hon inte vill ha något att göra med honom mer.

Leila återvänder till Marty hennes vän och mentor bara för att upptäcka att en annan tjej tagit hennes plats i deras akrobatakt. Med sig på resan tillbaka till USA hade Leila med Vlads nr 2 Maximus som en livvakt. När en bomb briserar på cirkusen tror Leila att Marty dött. Maximus räddar Leila men han ha känslor för henne själv och låter Vlad tro att hon är död. Han är rädd att det är Vlad som ligger bakom bombningen för att hans ska bryta helt med Leila. Men är det Vlad som står bakom? Leila vill inte tro det..

Snart spårar Vlad upp dem igen och tar med dem tillbaka till Rumänien. Maximus behandlas som en förrädare och kastas i fängelsehålan. Men  Vlad har  andra planer för Leila..

Det blir riktigt heta sexscener efter lite mer än halva boken. Sedan blir det ännu värre. Help med Jebus! Lite väl utförligt om vart det bits och sugs.. Annars är boken riktigt bra. Jag gillar den verkligen och kommer absolut att läsa nästa bok i serien.

* Cat från Night Huntress-serien dyker upp en sväng. Lite synd att jag inte hunnit längre i den serien för nu vet jag en sak som kommer att hända i den. Men det gör inte så mycket.

Författare är Jeaniene Frost.

0 thoughts on “Twice Tempted

  1. […] Twice Tempted – Jeaniene Frost 25-26/12  360s (egen) […]

  2. […] Twice Tempted – Jeaniene Frost […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *