Bättre så Reacher!

20140121-153632.jpg

Jag var inte alls imponerad av The Affair som var en prequel till de andra Reacherböckerna. Synd bara att jag hade två böcker till hem då. Men det var inte alls synd. A Wanted Man är precis så bra som Reacherböckerna kan vara som bäst. Nu känner jag igen Reacher igen. I och för sig så dödar han en massa folk här med. men han gör det inte bara för att. Han är ingen översittare som misshandlar och dödar folk bara för att bli av med dem.

A Wanted Man tar vid där Worth Dying For slutade. Han liftar sig fram som vanligt men nu har han en bruten näsa och ser ovanligt otäck ut. Trots det stannar en bil med två män och en kvinna för att plocka upp honom. De är klädda i likadana kläder och verkar vara ett team.  Reacher tror först att att de varit på någon slags teambuilding  med ett företag, men ganska snart fattar han att något är riktigt fel.

Alla ljuger och polisen har spärrat av vägen. Vad söker de efter? Inte efter en bil med tre män och en kvinna i allafall. Men har de plockat upp Reacher för att klara sig genom avspärrningarna?
Reacher märker snart att kvinnan är de andras fånge. Hon kommunicerar med honom genom att blinka med ögonen i backspegeln när Reacher kör.

Riktigt spännande bok. Många twists and turns. Den bästa Reacherboken på ett tag. Det var inga dåliga sexscener heller. Det var inga sexscener alls. Bra! Keep it in your pants, Sundance!

0 thoughts on “Bättre så Reacher!

  1. […] A Wanted Man – Lee Child   17-19/2   524s(egen) […]

  2. Tobias skriver:

    lyder spännande!!

  3. […] A Wanted Man – Lee Child  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *