När böckerna viskar mitt namn..

Jag var in på B.O.K. (som ingår i butikskedjan Ugglan) i Söderhamn i måndags och tittade på böcker. Där fanns en massa böcker jag ville ha.  Tillslut bestämde jag mig för att köpa en. Problemet var bara att välja vilken bok. Valet stod mellan från Holmes till Sherlock av Mattias Boström eller Expeditionen:min kärlekshistoria av Bea Uusma. Tillslut valde jag Från Holmes till Sherlock, men jag kommer att köpa Expeditionen också. Måste ha den med!

Jag vet jag skulle ju försöka låta bli att köpa fler nya böcker. Men jag har försökt och nu köpte jag en bok ändå (och tänker köp en till)!

Kolla vad fin boken är:

IMG_4881[1] Me lööves it already!

IMG_4883[1] Fiiiin!

0 thoughts on “När böckerna viskar mitt namn..

  1. ladywindermere83 skriver:

    Vilken fin bok! Låter intressant. Jag vill också läsa Bea Uusmas bok. Hörde henne prata om den på Bokmässan och blev intresserad direkt. Dum som jag var köpte jag den inte på plats… 🙂

  2. Vilket bra köp! Kan varmt rekommenderas. Likaså Beas bok så jag hoppas att den blir en framtida investering. Det är den värd. 🙂

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *