I <3 Sherlock

IMG_4881[1]

Jag har älskat Sherlock Holmes ända sedan jag gick på mellanstadiet. Vår lärare läste Baskervilles hund för oss och jag var helt såld. Sedan dess har jag läst fler Sherlock Holmes mysterier.

Jag älskar filmerna med Robert Downey Jr, men jag älskar tv-serien Sherlock med Benedict Cumberbatch ännu mer. Så när jag såg att det kommit en bok om Sherlock Holmes & Arthur Conan Doyle så blev jag nyfiken. I måndags köpte jag boken och igår började jag läsa den. Idag läste jag ut den.

Vad handlar den om då? Arthur Conan Doyles liv och hur Sherlock Holmes uppstod, men även hur han blev både en börda och välsignelse för familjen Conan Doyle. Hur berättelsen blev radiopjäs, filmer, tv-serier.

Boken är så bra och intressant. Jag fick veta så mycket som jag inte visste innan. Nu vill jag bara läsa en massa Sherlock Holmes och se filmerna och tv-serien igen.

För mer utförliga recensioner man läsa här.

0 thoughts on “I <3 Sherlock

  1. […] Från Sherlock till Holmes – Mattias Boström 8-9/2 514s  (egen) ♥ […]

  2. ladywindermere83 skriver:

    Den här vill jag också läsa! Tack för tipset.

  3. […] Från Sherlock till Holmes – Mattias Boström […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *