Tröstshopping!

För att muntra upp mig själv så tänker jag handla lite böcker på bokrean. Jag behöver en pick me up. Så igår kväll satt jag och surfade runt på Adlibris och Bokus. Egentligen var det billigare på Adlibris, men på Bokus hade de några billiga pockets på engelska som jag ville ha. Jag kommer att gå på den ”riktiga” bokrean också.

Men vilka böcker har jag förhandsbeställt då?

  • Expeditionen:Min kärlekshistoria av Bea Uusma
  • Torka aldrig tårar utan handskar –  Kärleken av Jonas Gardell
  • Torka aldrig tårar utan handskar -Sjukdomen av Jonas Gardell av Jonas Gardell
  • Torka aldrig tårar utan handskar – Döden av Jonas Gardell
  • Judas barn av Markus Heitz
  • Sunset Park av Paul Auster
  • The Making of Us – Lisa Jewell

Jag vill ha hem dem nu!

0 thoughts on “Tröstshopping!

  1. […] att det blir något sådant imorgon heller, kanske på torsdag eller fredag. Men jag har ju gjort en beställning på Bokus för ca 2 veckor […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *