If You Decieve

If You Deceive

Ethan McCarrick är den äldsta och elakaste av bröderna McCarrick. Han lurar Jane Weylands vän den oskyldiga Holly att tro att han ska rymma med henne. Istället tar han henne till en stor fastighet vid havet där han planerar att förföra henne och utnyttja henne till han tröttnar på henne.
Visst låter det evil? Men Ethan är inte alls så evil som han ser ut. Missförstådd stackars pojk, bara 33 år gammal. Ethan har ett stort och fult ärr längs ena sidan av ansiktet. Han fick det när han som vanligt tänkte ha sex med en gift kvinna. Men maken kom hem och hans vänner bestämde sig för att lära Ethan en läxa. Sedan dess har han inte kunnat ha sex med en kvinna utan att betala för det. Han är riktigt bitter och vresig, men han gör vad som helst för dem han älskar = hans bröder.
Men Maddy är inte den oskyldiga lilla flickan som Ethan tror. Hon har varit med om mycket. De delar mer än han tror.
Jag tycker bäst om den här boken. Jag tycker om delarna som utspelar sig i Paris.
Men epilogen är lite väl rosenskimrande.

0 thoughts on “If You Decieve

  1. […] If You Decieve – Kresley Cole  10/8  370s  (egen, läst på Kindle) […]

  2. […] If You Decieve – Kresley Cole […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *