The Kraken King – en följetong?

När jag såg på Goodreads att Meljean Brook skulle ge ut en till bok i Iron Seas-serien blev jag överlycklig. Äntligen en roman istället för korta noveler, tänkte jag. Men så fel jag hade. The Kraken King kommer tydligen att ges ut som 8(!) noveller till Kindle.

Jag har läst de tre romanerna  i serien: The Iron Duke, Heart of Steel och Riveted och gillat dem. Sedan har jag läst flera av novellerna som: The Blushing Bounder, Here Be Monsters, Mina Wentworth and the Invisible City, Tethered och Wrecked.

Undrar om det blir en ”riktig” bok av novellerna när de getts ut. Men vem orkar vänta på det? Jag kommer snällt att köpa dem allt eftersom de släpps, även om det kommer att kosta mig mer pengar. De kommer att kosta 2.49 dollar styck. Kolla nedan för att se när respektive del släpps:

  • The Kraken King I: The Kraken King and the Scribbling Spinster 15/4
  • The Kraken King II: The Kraken Kingand the Abominable Worm 22/4
  • The Kraken King III  The Kraken King and The Fox’s Den 29/4
  • The Kraken King IV: The Kraken King and the Inevitable Abduction 6/5
  • The Kraken King V: The Kraken King and the Iron Heart  13/5
  • The Kraken King VI: The Kraken King and the Crumbling Walls 20/5
  • The Kraken King VII: The Kraken King and the Emperess’ Eyes 27/5
  • The Kraken King VIII: The Kraken King and the Greatest Adventure 3/6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *