Det här är inte bra!

Larma, släcka, rädda i Rosengädda

Aftonbladet skrev så här om boken: Absolut oemotståndlig feelgood av en författare med en helt egen röst.

Jag håller inte med. Den enda anledningen till att jag läste ut bokskrället var att jag började läsa den under LÄs-a-lot:påsken. Jag har läst den första boken i serien, Nästa Rosengädda! och tyckte mycket mer om den. Då var det ju Bror som var huvudpersonen. Nu är det Tessan. Hon har ju flyttat till Rosengädda (Janes barndomshem) som hon tänker renovera upp och starta restaurang i. Men allt går inte så lätt.Speciellt inte om man är så puckad som Tessan…

Boken är alldeles för förutsägbar. Redan under de första sidorna förstår jag vad som är Tessans problem och brandmannen Johnnys. Det blir lite för mycket! Som någon slags svensk chicklit på speed. Och feelgood…jag blir bara irriterad på den banala storyn. Känns som någon slags buskis. Stefan & Krister kanske kan göra en revy om den?

Inget för mig alltså!

0 thoughts on “Det här är inte bra!

  1. […] Larma, släcka, räddda i Rosengädda – Emma Hamberg 19-21/ 416s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *