Läs-a-lot sommar 2014 dag 2

Idag blev det inte lika mycket läst. Jag har läst Montecore:en unik tiger av Jonas Hassen Khemiri och det går inte alls så fort. 236 sidor har blivit lästa idag. Nu har jag väl inte läst hela dagen heller.

Vi var en sväng ner på stan för att köpa mat åt Lussekatten, men affären var stängd så vi åkte till Valboköpcentrum istället. Där passade vi på att gå på IKea och kolla efter en bokhylla. Det var sambons ide! Vi hittade en Billybokhylla som skulle kunna passa men de hade den inte. Så vi åt lunch på restaurangen sambon åt snitzel och jag åt köttbullar med mos, sen köpte vi ett 8-pack med galgar.

Sedan var vi in på Claes Ohlson där jag köpte Lap Chill Mat en grej soom man ställer sin lap top på och kopplar i den i usb-porten så fläktar den.

När vi kom hem läste jag lite sedan var det dags för träff med Vampyrbokcirkeln på facebook. Vi hade läst Guilty Pleasures av Laurell K Hamilton och Alla själars natt av Deborah Harkness. Jag hade redan läst Guilty Pleasures så jag läste bara Alla själars natt. Inlägg om den kommer.

Efter ca två timmars bokcirklande åt vi middag och kollade på ett avsnitt av Community. Helt okej serie. Sedan blev det två avsnitt av Twin Peaks. Jag behövde en paus från Montecore.

0 thoughts on “Läs-a-lot sommar 2014 dag 2

  1. Lena skriver:

    236 sidor är ju riktigt bra med tanke på hur mycket annat du hunnit med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *