Läs-a-lot sommaren 2014 dag 3

Idag har det varit en ganska bra läsdag. Jag gick inte och lade mig förrän kl 2 på natten så jag hann läsa ut Montecore. De sista 121 sidorna lästes alltså idag. Tidigt idag men ändå idag. Sedan åkte jag och sambon till Uppsala för att gå på Ikea där.  På Ikea i Valbo hade de ju inte bokhyllan vi ville ha. Men i Uppsala hade de fera stycken i lager.

Hela vägen ner läste jag Divergent.  ( I alla fall när jag inte kollade twitter om det var någon lässpurt på g). Efter att vi fikat i restaurangen och köpt bokhyllan åkte vi in i Uppsala. Jag ville ju gå på Yhe English Bookshop. Där var vi ett bra tag för jag ville kolla och klappa på en massa böcker. Det blev 4 böcker tillslut efter lite hjälp från den hjälpsamma personalen.  Det kommer ett inlägg om vilka böcker jag köpte.

Sedan blev det läsning på vägen hem igen.Men vilket oväder vi åkte genom. Det spöregnade så mycket att vi fick krypköra på E4:an.  När vi kom till Gävle åkte vi in på McDonalds och käkade för klockan var ju nästan 20.

Jag hann på lässpurten den här gången och läste det snabbaste jag kunde i Divergent. Det blev 82 sidor sedan kom en kompis och lånade andra delen i Outlanderserien. Det blev en hel del prat också och hon fick även med sig den tredje delen hem. Så nu lär man väl inte höra av henne på ett tag. 🙂

Allt som allt har det blivit 378 sidor läst idag. Jag gillar verkligen Divergent och kommer med all säkerhet prioritera att läsa resten av böckerna i serien.

20140708-001955-1195035.jpg

0 thoughts on “Läs-a-lot sommaren 2014 dag 3

  1. Det var inte dåligt! Själv fick jag 113 sidor lästa 🙂

  2. Lena skriver:

    Det går ju riktigt bra med läsningen för dig. jag läste också Divergent för ett tag sedan och kommer att så snart som möjligt läsa fortsättningen.

  3. Amy skriver:

    Jag har hela trion väntandes på mig i hyllan men jag tänkte försöka komma igenom Game of Thrones böckerna först….. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *