Anna and The French Kiss

20140803-224847-82127815.jpg

 

Anna har verkligen sett fram emot sitt sista år på high school i Atlanta. Där har hon ett bra extrajobb, världens bästa vän och en kille som hon är förälskad i. Där finns också hennes mamma och lillebror. Men hennes nyrike pappa (som är en superkänd sell-outförfattare)  bestämmer att hon istället ska gå sista året på en internatskola i Paris.  Han bryr sig inte alls om vad hon vill. Det är bara att gilla läget.

Anna känner sig helt övergiven. Men som tur är hennes rumsgranne Meredith(?) snäll. När hon går därifrån möter hon världens snyggaste kille Etienne St.Clair.  Anna blir kompis med i Meredith, St.Clair, Josh och hans flickvän Rashmi. Hon börjar att känna sig mer hemma. Och hon blir väldigt god vän med St.Clair som blir Etienne. Men han har redan en flickvän, Ellie som går på college.

Det blir en massa missförstånd. En massa velande fram och tillbaka gällande nästan allt. Anna är urtypen av en korkad amerikan ibland. Hon kan ett ord på franska och det är oui som hon trodde stavades wee…
Sen så tror hon att alla uppfattar allt precis som henne.

Jag tycker om att Anna är så intresserad av film och går på så många gamla filmer. Jag älskar gamla filmer. Klassiker.

Boken var lättläst och jag tyckte om St.Clair som är supercharmig.

Jag vill läsa fler böcker av Stephanie Perkins.

One thought on “Anna and The French Kiss

  1. […] Anna and the French Kiss – Stephanie Perkins 28-31/7  372s  (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *