Besviken!

IMG_5699[1]

Samma dag som Evas överintelligenta tvillingar flyttar ut för att börja på universitetet bestämmer sig Eva för att lägga sig igen. Hon är så trött och hon behöver tänka.

Hennes man Dr Brian Beaver (vilket namn) är en astronom som har ett hemligt förhållande med en kollega som pågått i 8 år. Han blir helt förskräckt när Eva bestämmer sig för att stanna i sängen och vara kvar där i ett år. Hur ska han klara sig?

Alexander, mannen med dreadlocks, kommer till huset för att hjälpa Brian flytta lite grejer till skjulet där Brian oftast träffar sin älskarinna. Men han hjälper också Eva att bli av med en massa möbler och andra ägodelar.

Folk får snart höra talas om Eva som vägrar att gå ur sin säng. De börjar se henne som någon slags helgon och kommer för att be henne o råd om diverse saker. Men Eva vill ju bara vara ifred. Hon vill inte höra talas om hemskheter och sorgligheter. Det kommer så mycket folk att Evas mamma och Brians mamma får agera som portvakter.

Dessutom får vi följa tvillingarna Brianne och Brian Jr som träffar på den otroligt osympatiska Poppy som försöker att utnyttja alla som kommer i hennes väg.

Boken börjar bra och är lite rolig, men sen blir det mer och mer skruvat. Det finns bara en sympatisk person i boken och det är Alexander. Alla de andra är själviska, elaka och missunnsamma. Jag tycker inte om Eva alls. Hon tycker ju att hon är bättre än alla andra och att alla ska lyda hennes önskningar. En riktig martyr.

Och slutet? Allt hände så otroligt fort. Jag förstod inte riktigt vad boken gick ut på. Nej den här blev jag besviken på!

One thought on “Besviken!

  1. […] The Woman Who Went To Bed For A Year – Sue Townsend 21-28/7  437s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *