The Perks of Being a Wallflower

IMG_5893[1]

Charlie går första året på high school. Han är inte specielt mobbad men han är inte heller populär. Han är en av de osynliga på skolan. Charlie har förlorat två viktiga personer för honom. Hans moster och hans bästa vän.

Men Charlie har bestämt sig för att försöka bli mer utåtriktad. Han ska försöka mer! Så han söker sig till ett komnpisgäng med syskonen Patrick och Sam. Tillsammans med dem får han uppleva saker han aldrig upplevt.’

Samtidigt som Charlies nya vänner är viktiga för honom så är hans familj också det. Jag tycker om att mamman, pappan, storebroder och storasystern är så kärleksfulla mot varandra och honom. Sedan visar det ju sig att det finns hemligheter också i den familjen. Men jag tycker verkligen om hans familj.

Jag älskar också Patrick och Sam. Åh vilken bra bok detta var! Kan inte riktigt formulera mig, men den var så bra. Förstår inte varför jag inte läst den förrän nu.

Samma kväll som jag läst ut boken så kollade jag och sambon på filmen. Vilken bra film. Jag älskade den med. Måste se om den! Så bra skådespelare i alla rollerna. Imponerande!

Författare till boken är Stephen Chbosky och det var också han som gjorde screenplayen till filmen och regisserade den.

 

 

0 thoughts on “The Perks of Being a Wallflower

  1. […] The Perks of Being a Wallflower – Stephen Chbosky 1-6/9  232s (egen) ♥ […]

  2. Både boken och filmen är en stor favorit i vår familj. Går direkt till hjärtat och stannar kvar. Att bokens författare dessutom regisserade filmen tror jag gör mycket för dess framgång.

    Sköt om dig!

    Kram

  3. Lena skriver:

    Har inte läst boken, men såg filmen och gillade den mycket!

  4. […] The Perks of Being a Wallflower – Stephen Chbosky  ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *