Spade..

IMG_5942[1]

Jag gillar ju Jeaniene Frost och hon har skrivit en massa vampyrböcker bl.a. Night Huntress-serien på sju böcker och Night Prince-serien. Hon började med Nigh Huntress-serien men så fick Vlad sin egen serie i Night Prince. Jag äslakr Vlad, men nu ska det inte handla om honom utan om Spade. Spade är ju Bones bästa kompis (Cat i Night Huntress kille). Fast egentligen handlar det om Denise som är Cats bästa vän.

Denise kusin Amber är död och hennes andra kusin Paul tror att hon blev mördad. Fast läkarna säger att det var en hjärtattack, men vem får en hjärtattack när de är 23 år? När Denise och Paul lämnar puben blir Paul anfallen och dödad av en mystisk man. densie sprutar både pepparspray och silver spray på honom men inget hjälper. Polisen tror henne inte när hon säger att Paul mördades och obducenten säger att även Paul dog av en hjärtattack.

Denise vet inte vad hon ska göra. Hon vill inte störa Cat och Bones. Egentligen bill hon inte ha något att göra med någon övernaturlig varelse. Inte efter att hennes man Randy dog när vålnader attackerade Cat och Bones hem. Hon ringer till Spade och ber om hans hjälp. Men innan han hinner komma fram till henne dyker Pauls mördare upp. Det är demonen Raum som vill hämnas på hela Denises släkt. En släkting ingick ett avtal med Raum men svek honom sedan. Nu vill Raum att Denise ska spåra upp Nathaniel åt honom. För att vara säker på hennes samarbetsvillighet blir hon märker han henne med sin essence (det blir som tatueringar på hennes armar och hon får lite av hans krafter).

Spade går med på att hjälpa henne. Men de måste försöka hålla det hemligt för Cat och Bones. Naturligtvis faller Spade och Denise för varandra. Men varken Denise eller Spade vågar riktigt tro att det är äkta känslor från den andra parten sida.

Boken är helt okej och är en del i Night Huntress World. Jag har läst böckerna i lite fel ordning. Jag började ju med den första boken i Night Prince-serien. Den riktiga ordningen är:

 • Halfway to the Grave (NH 1)
 • One Foot in the Grave (NH 2)
 • At Grave’s End (NH3)
 • Destined For An Early Grave (NH 4)
 • First Drop of Crimson (NH world)
 • Eternal Kiss of Darkness (NH world)
 • This Side of the Grave (NH 5)
 • One Grave At a Time (NH 6)
 • Once Burned (NP 1)
 • Twice Tempted (NP 2)
 • Up From the Grave (NH7)
 • Bound By Flames (NP3) kommer 27/1 2015.

NH= Night Huntress, NP= Night Prince

Jag tycker bättre om Night Princeserien och Night Huntress-serien än den här boken. Det bästa är när karaktärer från de båda andra serierna dyker upp i boken.

2 thoughts on “Spade..

 1. […] First Drop of Crimson – Jeaniene Frost 20-21/9  371s (egen) […]

 2. […] First Drop of Crimson – Jeaniene Frost […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *