Plum Lovin

IMG_5966

Plum Lovin är en mitt emellan roman eller en companion novel till Stephanie Plumserien.  Den utspelar sig mellan Twelve Sharp och Lean mean Thirteen. Det är Stephanie som är huvudpersonen som vanligt, hennes eviga sidekick är Lola. Men i de här mellan romanerna är det Diesel som kärleksintresset. Eller den Stephanie tänder på.

Jag tycker att det blir lite för mycket. Det är okej att hon slits mellan Morelli och Ranger, eller jag tycker att hon skulle välja Ranger. Det blir för mycket när det är tre killar. Det blir löjligt.

Diesel behöver ha Stephanies hjälp. Annie Hart är en ”relationsexpert” som är efterlyst för väpnat rån  och Stephaie måste hitta henne för Vinnie har betalat borgen  för henne. Diesel vet var hon finns, men han kräver att Stephanie ska agera som äktenskapsmäklare åt några av Annies svåraste kunder.

Boken har nästan ingen handling. Den är rolig ibland, men helt klart mycket sämre än de ”riktiga” serien.

Författare är Janet Evanovich

3 thoughts on “Plum Lovin

  1. […] Plum Lovin´- Janet Evanovich 6-7/10 (bibliotek) […]

  2. […] Plum Lovin´- Janet Evanovich 6-7/10 (bibliotek) […]

  3. […] Plum Lovin´- Janet Evanovich […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *