Plum Lucky

IMG_5981[1]

Plum Lucky utspelar sig mellan Lean Mean Thirteen och Fearless Fourteen.

Mormor Mazur hittar en stor väska med pengar. Men dem åker hon till Vegas. Tyvärr är det inte hennes pengar. Pengarna är maffiapengar som en liten man i gröna byxor stal för att rädda en kapplöpningshäst. Den lilla mannen tror att han är en leprechan. Tyvärr kräver den ”rättmätiga” ägaren tillbaka sina pengar och mormor Mazur har spelat bort en hel del av dem.

Det blir en massa tok på hotellet och i en  husbil. Diesel är med och Ranger och Morelli gör gästframträdanden. Stephanie dras till Diesel som vanligt. Det är bara tur eller otur att hon inte ligger med honom.

2 thoughts on “Plum Lucky

  1. […] Plum Lucky  – Janet Evanovich 7-8/10 (bibliotek) […]

  2. […] Plum Lucky  – Janet Evanovich […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *