Liten men naggande god

Oändrat oändligt är en kort novell av Jonas Hassen Khemiri. Den finns med i Invasion som jag äger och har läst. Men den här gången så lyssnade jag på den på Storytel med Hamadi Khemiri som uppläsare.

Det är en person som pratar till sin exflickvän och säger att hen inte skulle vilja ändra något av deras kärlekshistoria, men kanske några småsaker.. Som läsare eller i detta fall lyssnare får jag egentligen inte veta något om personerna. Jag vet inte ens om huvudpersonen är en han eller hon. Personerna har inga namn. Istället fokuserar jag på historien som är rolig samtidigt som den är otroligt sorglig.

Den är bara 12 minuter lång men lämnar ett stort avtryck. Älskar verkligen Hamadi Khemiri som uppläsare. Jag lyssnade på Ett öga rött med honom som uppläsare och älskade den.

Ett kort inlägg om en kort novell. 🙂

One thought on “Liten men naggande god

  1. […] Oändrat oändligt – Jonas Hassen Khemiri (storytel) 3/11 ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *