The Elite

the-elite

The Selection gets fierce as rivals stake their claim on the prince. Six girls, one life-changing prize…America Singer will leave her pre-destined life for a world of glamour and luxury, if she wins…But surviving The Selection is tough. Rivals are battling to become Prince Maxon’s bride as the threat of rebel violence just beyond the palace walls escalates into war. Only six girls are left and sworn friendships are tested to breaking point. America’s feelings for Maxon grow stronger, but she suspects darker mysteries in his royal past. With ex-lover Aspen waiting for her in the shadows, where do her loyalties truly lie?

Jag tycker verkligen inte om den här kärlekstriangeln. Det borde inte vara någon triangel! America är inte kär i Aspen! De har bara inbillat sig att de var kära. I brist på annat. Aspen är så tråkig!

Vad jag ogillar kungen Clarkson. Vilket praktarsel! America är fortfarande lika irriterande, men man får veta mer om henne. Jag tycker om henne som storasyster och dotter. Vi får också veta mer om Maxon och Illéas förflutna.

Tävlingen skruvas upp och vissa av de tävlande är nästan beredda att gå över lik för att vinna. Frågan är bara om America är det.

Det är många som har jämfört den här serien med Hungerspelsserien. Jag ser vissa likheter, men tycker bättre om Hungerspelen.

Jag har lyssnat på boken genom Storytel  och lyssnade mest när jag tränade. Det fungerade jättebra.

2 thoughts on “The Elite

  1. […] The Elite – Kiera Cass (The Selection 2) (Storytel) […]

  2. […] The Elite – Kiera Cass […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *