En novellsamling

Poison Eaters (e-bok) The Poison Eaters är en novellsamling med berättelser om vampyrer, älvor, varulvar och djävlar. Kvalitén är mycket växlande. Vissa noveller är riktigt bra, medan andra är pinsamt dåliga. Jag tyckte bäst om The Coldest Girl in Coldtown som Holly Black sedan utvecklade till en roman. Jag har boken hemma men har ännu inte läst den.Får ta tag i det snarast! Paper Cuts Scissors var också riktigt bra. Om en kille vars flickvän har förmågan att komma gå in i böcker, bokstavligt talat, och interagera med de litterära figurerna.

Jag tycker nog bäst om Holly Black när hon skriver i romanform. Holly Black har också skrivit Curse Workerserien ((Berörarna)) och Modern Faerie Tales. Dessutom har hon skrivit  Spiderwickserien tillsammans med Tony DiTerlizzi.

3 thoughts on “En novellsamling

  1. svxrt40 skriver:

    Spiderwik gillar både jag och dottern. Jag får låna nåt mer av henne. Vi Harry läst Tonys kampen om wondla och den var riktigt bra

  2. […] The Poison Eaters and other stories – Holly Black  13-18/4  212s (bibliotek) […]

  3. […] The Poison Eaters and other stories – Holly Black […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *