En klockren uppföljare!

IMG_0547

Det är festival i Malmö, och festivalen har lockat mer än bara vanliga människor. De sära har kommit till stan för att jaga, slåss och roa sig. Men bakom musiken, de glättiga scenerna och festivalstånden ruvar mörker och hemligheter.

Udda har börjat drömma igen, och hennes drömmar leder henne tillbaka till den karismatiske hamnskiftaren Hemming och till det enigmatiska Oraklet som bor i toppen av Turning Torso. Uddas förmågor gör henne till både en tillgång och ett hot för de krafter som rör sig i Malmös sära värld. Där finns de som vill utnyttja henne, men också de som fruktar henne och vill förgöra henne, och en sammandrabbnng är överhängande.
Innan festivalen är över kommer Uddas framtid att avgöras – på gott eller ont. 

Jag läste Udda Verklighet som är den första delen i fantasy-serien De Sära i augusti efter att ha haft den oläst alldeles för länge. Den var så bra, men den här är ta mig tusan ännu bättre! Jag älskar hur allt är uppbyggt och hur en får veta mer om Udda och hennes förmåga. Det är så många fantastiska karaktärer!

Jag läste med andan i halsen och hjärtklappning. Så spännande, mörkt, otäckt och helt underbart!

Nu vill jag bara ha mer!

2 thoughts on “En klockren uppföljare!

  1. […] Särskild – Nene Ormes 13-17/10 […]

  2. […] Särskild – Nene Ormes  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *