Zelda – Kampen fortsätter

  
Hjätinnan  Zelda är en idealistisk, bloggande åttiotalistsnärta som med dubbelmoral och ihåliga argument slåss mot de patriarkala väderkvarnarna. Till vardags pluggar hon på Komvux och drömmer om att komma in på journalisthögskolan, som bara tar in ”urblåsta modebloggare som är bra på matte”, som hon själv uttrycker det. Här har Zelda gjort upp sin ostrukturerade tillvaro och just blivit singel efter att ha dumpats av sin alldeles för heteronormativa pojkvän. Hon börjar på Konstskola och får nya vänner och fiender.

En ny favoritserie. Zelda är så underbar. Jag hejar på henne och skrattar  ibland åt henne. Och ibland vill jag bara ruska om henne. Hon kan vara så blind. 

2 thoughts on “Zelda – Kampen fortsätter

  1. […] Zelda: Kampen fortsätter – Lina Neidestam 7/10  136s (bibliotek) […]

  2. […] Zelda: Kampen fortsätter – Lina Neidestam […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *