Hur man botar en feminist

  
Nanna Johansson gör sitt bästa för att passa in i det svenska samhället. Hon nätdejtar, skriver konstruktiva tips på Moderaternas hemsida och svarar på Platsbankens annonser, men hur hon än gör blir det fel. Frågan är om det är hon som borde förändras, eller det samhälle som anser att kvinnor behöver särskilda tjejpennor och att feminister botas med kuk.
I sin fjärde bok Hur man botar en feminist går Nanna Johansson, med ett virrvarr av serier, collage, nedriga photoshoppningar och bildmaterial rikligt illustrerat i paint till fullständigt respektlös attack mot näthatare, främlingsfientliga och ett allt mer tröttsamt patriarkat. Resultatet kan bara beskrivas som elakare och roligare än någonsin.

Tankeväckande bok. Man blir  förbannad och skrattar om vartannat. Borde läsas igen. 

2 thoughts on “Hur man botar en feminist

  1. […] Hur man botar en feminist – Nanna Johansson 8-9/10  141s (bibliotek) […]

  2. […] Hur man botar en feminist – Nanna Johansson […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *