Nemi: Trettio tusen varulvar

IMG_1686[1]

Nemi Montoya har länge  varit en av mina favoriter. Jag har alla de tidigare seriealbumen (inte serietidningarna) och skrattat högt flera gånger.

Nu har vi kommit fram till det elfte albumet och tyvärr så är jag inte lika nöjd. Visst skrattar jag flera gånger, men det är inte alls lika ofta som förut. Jag kan inte sätta fingret på vad som gör det. Jag gav albumet tre stjärnor på Goodreads, men  den borde få 3,5. Nemi är alltid bra, men den här gången var hon inte riktigt lika bra som förut.

2 thoughts on “Nemi: Trettio tusen varulvar

  1. […] Nemi #11 Trettio tusen varulvar – Lise Myhre 6-9/3 (egen) […]

  2. […] Nemi #11 Trettio tusen varulvar – Lise Myhre […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *