En enda hemlighet

IMG_1675[1]

En enda hemlighet är den andra fristående delen i Simona Ahrnstedts moderna romanceserie. Den första boken heter En enda natt och här kan den som vill läsa vad jag tyckte om den.

Isobel Sørensen är fältläkaren som sett allt. Oavsett katastrofsituation  behåller hon sin kyla och sitt fokus. Men när hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax , får problem tappar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.

Alexander De la Grip, yngsta sonen i Sverigens finaste adelsfamilj, är en omoralisk playboy känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. När han träffar den arga, vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring, till vilket pris som helst.

Alexander har det som Medpax behöver  – obegränsat med pengar – så Isobel går med på att ses. Oväntat drasdet omaka men karismatiska paret till varandra och allt eftersom insatserna ökar tvingas båda ompröva allt de trott var sant. Men ska Isobel, som en gång sårats djupt, någonsin berätta sin hemlighet?

Den här boken är riktigt, riktigt bra! Som vanligt har Ahrnstedt skrivit en bok som är helt omöjlig att lägga ifrån sig. En riktig bladvändare! Välskriven, spännande och sexig!

E.L. James skulle ha behövt fått lektioner av Ahrnstedt! Läs, läs, läs!

Jag vill ha nästa bok i serien kommer i augusti. Den heter En enda risk kommer ut  den 24 augusti. Men jag vill ha den nu!!!!!

Simona Ahrnstedt har också skrivit:

  • Överenskommelser
  • Betvingade
  • De skandalösa

 

 

 

2 thoughts on “En enda hemlighet

  1. […] En enda hemlighet – Simona Ahrnstedt 5-6/3  510s (egen) […]

  2. […] En enda hemlighet – Simona Ahrnstedt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *