Steamy!

IMG_2757[1]

Erica är van vid att klara sig själv sedan hennes mamma dog när hon var 12 år. Hennes styvfar hittade snabbt en ny familj och själv växte hon upp på internat medan sommarloven tillbringades hos mammans väninna.

Nu har hon tagit examen från Harvard och ska nu stå på egna ben. Hon har startat ett socialt nätverk för modeintresserade som hon kallar Clotzpin. Hon startade företaget med sin bästa kompis Alli och sin kurskompis Sid.  Nu behöver hon bara ha någon som investerar 2 miljoner i företaget.  När hon ska träffa Angelcom Venture Group och pitcha sin idé för dem. Men i styrelsen sitter Blake Langdon och han är allt annat än positiv till idén. Som tur är Max det istället.

Men efter dragningen bjuder Blake ut Erica. Erica vägrar naturligtvis efter hans ohysade beteende under mötet.  Strax efteråt blir hon inbjudentill att vara en av paneldeltagarna på TechLabs Conference i Las Vegas. Väl där springer de på Blake och hans bror Heath. Det finns absolut en attraktion mellan Erica och Blake, men hon vill koncentrera sig på sitt jobb. Däremot får Alli och Heath ihop det redan första kvällen.

Naturligtvis är det Blake som ligger bakom inbjudan och han har bestämt sig för att han ska ”ha” Erica. Naturligtvis blir det så och det leder till en massa sex och förvecklingar.

Det står på baksidan att fans av E.L. James och Sylvia Day kommer att gilla den här boken. Jag skulle vilja säga att den är bra mycket bättre än E.L James böcker. Jag gillar att det faktiskt finns en story och att det inte bara handlar om sex. Jag gillar Erica som inte är något mesigt våp. Visst har den likheter med 50 Shades. Alfaman som ska bestämma över sin kvinna. Men här har han mötte sin like. Jag gillar att Erica är minst lika stark och smart som Blake.

Några saker jag störde mig på:

  • När han frågar ”Är du redo för mig?” och när hon nickar säger ”Vilken tur, för jag är inte säker på att jag skulle kunna sluta nu, även om jag ville.” Vad fan är det för sak att säga? Om du säger nej så kan jag inte styra över mina lustar utan kommer att våldta dig? Intressant med tanke på vad som uppdagas senare..
  • Att Blake försöker kontroller allt.
  • Att Ericas beskrivningar av mammans väninna som är så snygg fast hon är i samma ålder som hennes mamma. Hon är ju för fasen 42-43 år!

Det här är en av de bästa romance-böckerna jag läst och jag kommer abolut vilja läsa nästa del i serien! Serien kallas Hacker-serien på svenska och nästa del heter Fångad och kommer ut i november.

Tack till Bookmark förlag för rec.exet!

Jag läste boken under Read-o-Rama.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *