Deep South noir?

IMG_3094[1]

För 36 år sedan vandrade en okänd man in i Jericho , Mississippi. De enda ägodelar han hade var kläderna han bar och ett par militärstövlar. Två dagqr sedan var han död efter att ha lynchats efter att ha anklagats för att ha våldtagit två ungda flickor och mördat en av dem.
Men nu har det kommit fram nya bevis som indikerar att mannen var oskyldig.

Sheriffen Quinn Colson vill inte bara identifiera den döde mannen utan vill också fånga de som dödade honom.
Men ingen vill komma ihåg det som hänt och de som hjälpte till att dölja sanningen är villiga att göra nästan vad som helst för att den inte ska komma fram i ljuset. Colson och hans vän och kollega Lily anklagas för hemska brott (se den tidigare boken).

Quinn får det ganska jobbigt på ett personligt plan när hans pappa, f.d stuntmannen, Jason Colson dyker upp i utredningen och han tvingas möta honom igen. Vi får veta ganska mycket om Jason Colson och varför han bara försvann som han gjorde.

The Forsaken är den fjärde deln i serien om Quinn  Colson. De tidigare delarna heter The Ranger, The Lost Ones och The Broken Places.

Jag flög igenom boken som var precis lika välskriven och spännande som de tidigare delarna. Jag har redan klickat hem del 5 och 6 i serien till min Kindle. Jag gav boken fem stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *