City of Heavenly Fire

IMG_3315[1]

Mörkret har sänkt sig och världen håller andan. Sebastian Morgenstern har slutligen rest sig och rustar för krig. Steg för steg infiltrerar han skuggjägarna, ställer dem emot varandra och förvandlar dem till mardrömslika varelser. Familjer splittras, älskande par bryter upp – kaos följer i Sebastians fotspår. Ingen går säker så länge han har Den infernaliska bägaren.

När flera skuggjägarinstitut attackeras världen över blir Clary, Jace och de andra skuggjägarna tvungna att fly till Alicante. Men inte ens där är de trygga. Clary, Jace, Simon, Alec och Isabelle förstår att de måste ta sig bortom den här världen, in i demonernas rike om de ska ha någon chans att besegra Sebastian.

Någon kommer att ge upp sitt livs kärlek, någon kommer att överleva och någon kommer att dö när striden om skuggjägarvärlden får sin upplösning.

Det är en massa död i den här boken och en massa oavslutade grejer. Men det förklarades ju med att Lady Midnight gavs ut. Nu blir det en till serie. Det var ändå ett bra avslut på serien. Mest för att två favoriter från förr dök upp igen. Det gav boken en extra stjärna så detn slutade på fyra stjärnor.  Och nu måste jag ju läsa Lady Midnight också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *