Deweys 24h Readthon

När ni läser detta så har allt redan startat. Readathonet startar kl 14.00 och slutar imorgon 13.55. det står så på deras Start Times. Man ska alltså läsa så mycket som möjligt under de här (nästan) 24 timmarna.

Jag har deltagit förut och har då satsat på att läsa en massa korta böcker. Men den här gången tänkte jag försöka läsa Det enda rätta av Charlotte Rogan. Men om jag inte gillar den så tänkte jag byta till någon av Mhairi McFarlanes böcker It’s Not Me It’s You eller Here’s Looking At You.

Vi får helt enkelt se hur det går. Jag vet dock att jag inte kommer att läsa hela dagen. Klockan 18 ska vi ut med några kompisar. Får se hur sent det blir.

Det roliga med Dewey’s 24 hour readathon är att det startar samtidigt över hela världen. Så på vissa ställen får de börja läsa mitt i natten medan det i Sverige alltså startar 14.00.

Nu ska jag läsa. Vi hörs senare. Jag kommer förhoppningsvis att uppdatera på twitter. 🙂

2 thoughts on “Deweys 24h Readthon

  1. Rachel Noel skriver:

    Förlåt min stackars svenska (med hjälp av en översättare) men jag ville vara säker på att du har önskat en lycklig Readathon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *