Jack

img_38641

Jack är den snygga killen, den coola killen, som är grym på innebandy och får alla tjejer han vill ha. Freja har en liten för stor näsa, en rosa stickad mössa och tycker om att titta sälar. De är ett omaka par, men när de träffas på en toalett på en fest kan ingen av dem värja sig. de faller handlöst för varandra.

Men så hinner Jacks förflutna  ikapp dem. I grundskolan var han en helt annan person och även om Jack själv tycker att han lämnat det bakom sig, blir det tydligt för Freja att han inte är den hon trodde att han var.

Jack har förändrats sedan högstadietiden. Men han har ändå inte förstått hur mycket hans beteende påverkade människor i hans närhet. Han får verkligen en tankeställare när han står öga mot öga med ett av sina många mobboffer under högstadietiden.

Vi får också träffa Jacks familj med hans unga mamma, hennes kille och Jacks missförstådda rottweiler Rolf. Jacks struliga och frånvarande pappa dyker också upp och krånglar till allt när Jack får reda på att han har en lillebror.

Jag gillar verkligen Jack och förhållandet han får med sin bror. Naturligtvis tycker jag om Freja också.  Läs boken! Jag gav den fyra stjärnor på Goodreads.

Författaren heter Christina Lindström.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *