Min helg

Jag jobbade sent på fredagen, ända till 16.30 istället för 13.15 som jag brukar. Jag var nämligen på den första kursen i Office 365. Kan inte säga att jag blev mycket klokare… Men efter kursen var det dags för Afterwork med F-3:ornas båda arbetslag. Vi gick till Interpool där vi käkade, drack och pratade. Det var riktigt trevligt, men maten var lite tråkig.. De hade bara en IPA på kran också. Tur att det en Brooklyn EIPA.
img_41641

Det blev en Kaffe Karlsson också innan jag promenerade hem.
När jag kom hek var klockan så var jag så trött att jag gick och lade mig på en gång. Jag läste bara ett kapitel ur Heir of Fire.

På lördagen sov vi en hel del. Sen var vi iväg och köpte lite presenter till Theo som fyller 3 år på måndag.

img_41731
Födelsedagsbarnet var polis, kusinen och farfar var brandmän.

Sen ägnade vi resten av kvällen åt att kolla på Gilmore Girls revivalen. 4 avsnitt på ca 1,5 h var. Så bra!!! Mer om det senare.
Det enda som blev läst den här dagen var något kapitel ur Heir of Fire.

På söndagen låg jag kvar i sängen till jag hade läst ur Heir of Fire. Äntligen är den utläst! Det tog ju bara ett halvår att läsa ut den..
Sedan var det dags satt hämta julpyntet. Vi var också och firade Theo som fyller 3 på måndag. Det blev en massa tårta och kakor. Efter kalaset var det städtajm och julpynt. Jag lyssnade klart på Wonder under städningen.
På kvällen började jag läsa Killing Pablo Escobar av Mark Bowden.

Så helgens läsning blev ganska bra ändå. Två böcker avslutade och en påbörjad.

img_41721

img_41241

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *