Läs-it-snow dag 6

Idag började jag dagen med att äta frukost och läsa att klart Harry Potter and the Chamber of Secrets. Det blev 174 sidor och sedan har det inte blivit något mer läst. Jag har istället Netflixat hela dagen. Sambon har spelat Overwatch så jag har haft tvn för mig själv. Så jag har kollat på hela andra säsongen av Fuller House. Jag vet att det är pinsamt men jag älskar det. Det är så dåligt så att det är bra! Tretton avsnitt på raden…

Jag har också hunnit med att skriva en massa inlägg om böckerna jag läst under de Cramathon och Läsitsnow16.

Jag har också kollat på flera avsnitt The Carrie Diaries. Jag älskade Sex and the City och hade helt missat den andra tv-serien. Jag har läst de två böckerna. Jag gillar vad jag har sett så här långt.

Läst idag: 174

Läst totalt: 1548

Utmaningar avklarade: 4 (Läs en tegelsten,& läs en bok med mindre än 200 sidor & Läs en bok av din favoritförfattare, Läs en valfri Harry Potterbok)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *