Soulless 2

Soulless 2 är serieromanversionen av Gail Carrigers Changeless.  Alexia är numer Lady Wolsey och medlem av skuggregeringen. Boken startar med att Lord Maccon får hem hela sitt regemente av varulvssoldater. Det funkar inte alls för Alexia som genast blir osams med kapten Channing som tror att hon är ett hembiträde. Sedan visar det sig att under en natt så blir alla varulvar och vampyrer mänskliga igen. Vad är det som händer?

Så försvinner Lord Maccon iväg tillbaka till Skottland till sin gamla flock och Alexia bestämmer sig för att följa efter honom dit. Naturligtvis ska hon resa med stil i ett luftskepp med sitt eget entourage bestående av sin vän Ivy, sin dryga syster och uppfinnaren madame Lefoux.

Lite konstigt är det dock att Lefoux och Sidheag inte verkar känna igen varandra. Men de kanske bara låtsades. Ni som läst The Finishing Schoolserien vet vad jag menar.

Mangaversionen är riktigt bra, men det ger mer att läsa romanen.

Jag läste boken under Cramathon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *