Steampunk romance

Kommer ni ihåg Preshea från The Finishing School-serien? Hon var Sophronias fiende då men här är hon huvudpersonen. Hon är nu Lady Preshea Villentia även kallade The Morning Star, med 4 döda makar och ett ett rykte om att vara livsfarlig. Men vad de flesta inte vet är att de flesta av Preshas makar var dödsmärkta av Presheas arbetsgivare.

Nu har hon fått ett nytt uppdrag som hon hoppas ska bli hennes sista. Men på hon hade inte räknat med Kapten Gavin Rutven, en snygg skotte som verkar arbeta för fienden.

Boken är väldigt kort, bara 190 sidor men det fungerar  så bra. Jag älskade den här boken! Smart och rolig + en massa romance. Riktigt bra och feministisk romance.  Steamy sådan. Jag läser gärna fler av de här långnovellerna för jag hoppas verkligen att det kommer bli fler! Det står på Goodreads att det är #1 av Delightfully Deadly.

Läs! Författaren är Gail Carriger. Jag läste boken under Cramathon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *