Min vecka..

Det här har varit min första jobbvecka på året. Jag har nästan inte läst något alls den här veckan. Jag började ju ju jobba i måndags och då var det studiedag med en föreläsningen sedan åkte vi till veterinären med Lussekatten. Där fick vi ta blodprov och han undersöktes. Han har tydligen dåliga njurar så han ska få specialfoder. Så fick vi en tid för ultraljudsundersökning på onsdagen.  Då fick han lugnande och skulle sommna, men vilken tid det tog. Han vägrade att somna. Tillslut gjorde han det och undersökningen visade att allt såg ganska bra ut. De tog också ett urinprov och så fick han en uppvaknandespruta.
Veterinären sa att han inte fick äta på tre timmar men att han med största sannolikhet skulle somna direkt vi kom hem. Fel! Fel! Fel! Han vägrade sova alls! Han somnade inte förrän mitt i natten och han kunde inte dricka.
Men som tur är blev han bättre morgonen efter och drack en massa vatten.
Jag har varit så orolig för honom att jag inte sovit så bra den här veckan.

Inte blev det bättre igår när grannarna började leva om. Det lät som om de försökte slå ihjäl varandra. Sambon gick ut och bankade på dörren men fick ingen reaktion och en tjej skrek. Så vi ringde 112 och polisen kom. En tjej öppnade dörren och hade blodiga händer och lår. Hon sa att det var hunden som gjort det. Men polisen gick in och var kvar i ca 20 minuter innan de åkte iväg utan att ta någon människa eller något djur med sig. De här grannarna ser ut som knarkare, lever om mitt i natten genom att springa upp och ner i trappan efter midnatt och har en massa konstiga typer på besök. Dessutom har de en rottweiler och en amstaff. Stackars hundar…
Jag somnade inte förrän vid halv 2.

Det enda jag läst den här veckan är ca 90 sidor ur Prudence av Gail Carriger och jag har lyssnat på ca en timme av The Princess Diarist av och med Carrie Fisher.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *