TBR Takedown…

Jag deltog ju i TBR Takedown under förra veckan. Det gick åt helvete!  Jag hade ju gjort en läslista och allt:

  1. A book that’s been on my TBR shelf for over a year. Davidsstjärnor av Kristina Ohlsson
  2. A book from my most recent bookhaul. Wicked As She Wants – Delilah S Dawson
  3. First book in a series. Björnstad
  4. Catch up on a series.  Davidsstjärnor – Kristina Ohlsson
  5. Out of your comfort zone. Vet faktiskt inte vad jag ska sätta här…

Av de här blev bara Davidsstjärnor utläst.. Alltså blev utmaningarna 1 och 4 avklarade. Jag läste också Kemisten av Stephenie Meyer under veckan. Den var i och för sig min det senaste rec.exet som jag fick. Så om jag räknar den klarade jag även utmaning 2. Men det är ju bara fusk..

Jag ar haft fullt upp med annat helt enkelt. Eller jag har inte prioriterat läsningen. Jag försökte faktiskt att börja lyssna på Björnstad av Fredrik Backman men fick lägga ner. Jag störde mig så otroligt mycket på att inläsaren/uppläsaren (Vad säger en?) andas in väldigt ljudligt hela tiden. Jag höll på at bli tokig inom fem minuter. Det måste ju ha blivit något fel på inläsningen eller? Har ju lyssnat på andra böcker inlästa av henne och inte stört mig förut. Eller är jag överkänslig?  Jag har ju lyssnat på alla de andra böckerna av Fredrik Backman.  Så det här var ju en besvikelse.
Det blir läsning av fysisk bok längre fram istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *