Helgläsning

TGIF! Det är som alltid full fart på jobbet. Men med sjuka kollegor, simskola och annat tok blir det extra intensivt. Men äntligen är det dags för helg!

Imorgon, frewdag, åker jag direkt till S-hamn efter jobbet. En av mina f.d. kollegor ska ha fest och det ska bli så kul. Vi blir bara 6-7 st men det räcker gott! Så jag blir upphämtad av papsen på tågstationen och åker hem till dem där jag kramas med Xantos-vovven. Sen blir jag upphämtad av två andra kollegor och åker vidare till festen.
Jag kommer väl att åka hem nästa dag på eftermiddagen/kvällen.

Jag satsar på att läsa klart Wicked As She Wants av Deliah  S Dawson ( som jag läser på Kindlen) och Riktikitavi av Rikard Wolff som jag lyssnar på via Storytel. Allt annat blir en bonus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *