Top Ten Tuesday:

Top Ten Authors I’m Dying To Meet / Ten Authors I Can’t Believe I’ve Met  (some other ”meeting authors” type spin you want to do)

Nu är jag ju inte en som egentligen vill träffa författare. Jag nöjer mig hellre med att läsa deras böcker eller att lyssna på dem berätta om sitt författarskap eller liknande på t.ex. en bokmässa eller en författarkväll.

Men jag har lyssnat/träffat på några författare:

  1. Mats Strandberg lyssnade jag på två gånger på Bokmässan 2015. En gång när han intervjuades med Laini Taylor och en gång i ett seminarium. Jag passade också på att smyga fram och få mitt ex av Färjan signerad av honom.
  2. John Ajvide Lindqvist lyssnade jag också på i samma seminarium som Mats Strandberg medverkade i. Jag fick även mitt ex av Rörelsen signerat.
  3. Jenny Milewski var också på samma seminarium som de två tidigare.
  4. Steve Sem Sandberg lyssnade jag på när han kom till biblioteket i Söderhamn för något år sedan.
  5. Ika Johannesson och Jon Jefferson Klingberg lyssnade jag på I Sandviken när det pratade om sin bok Blod, Eld , Död som handlar om svensk metalhistoria och black metal i synnerlighet.
  6. Mhairi McFarlane lyssnade jag också på under bokmässan 2015. Hon var så rolig att jag läst flera av hennes böcker sedan dess.
  7. Håkan Nesser lyssnade  jag också på under bokmässsan 2015.
  8. Petter Lidbeck har jag träffat två gånger. Han kom till min gamla arbetsplats för 7 år sedan och berättade om sina böcker. Sedan gick jag ner på biblioteket och lyssnade mer på honom.
  9. Emelie Schepp lyssnade jag också på under bokmässan 2015. Sedan dess har jag läst alla hennes böcker. De lät ju så spännande.
  10. Jag lyssnade också på Helena Von Zweigbergk som berättade om sitt och Marie Fredrikssons arbete med den senares självbiografi.

Fler listor hittar ni hos The Broke and the Bookish.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *