Queen of Babble Gets Hitched

Lizzie har fått den hon önskade. Hon jobbar med att restaurera bröllopsklänningar. Hon har fått ta över ansvaret för affären när ägaren fått hjärtproblem. Hon får en ny klient i en ökänd såpakändis. Men det viktigaste av allt är att Lizzie själv ska få sitt bröllop med sin prins Luke. Han kom tillbaka och friade. Men nu är Luke tillbaka i Paris där han jobbar som investeringsbankir, men Luke skulle ju bli läkare?

Lizzie vet inte riktigt vad hon håller på med. Har hon känslor för någon annan?

Den här boken var inte alls lika bra som de två första. Jag blev faktiskt förbannad på hur Lizzie betedde sig. Jag fattar inte hur hon tänker. Bäst att gifta sig med den som friar oavsett känslor eller om man passar ihop? Jag menar han har ju inte ens träffat hennes familj! Jag irriterade mig verkligen på Luke som verkar ha multipla personligheter.  Vilket praktarsel!

Jag gav boken två stjärnor på Goodreads.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *