Queen of Babble In the Big City

Jag är väl sist i världen med att läsa Queen of Babbleserien men om så inte är fallet så kommer en SPOILERVARNING eftersom jag kommer att berätta saker om boken som hänt i den tidigare delen.

Lizzie har flyttat till New York. Just nu bor hon hos Luke ihans mammas lägenhet, men det är tänkt att hon och hennes bästis Shari ska skaffa något eget. Tyvärr har inte  Lizzie hittat något jobb ännu och pengarna börjar att ta slut. Det verkar omöjligt att hitta något jobb där hon får sy om designerklänningar eller brudklänningar.

Hon lyckas skaffa sig ett jobb i en lokal bröllopsbutik, men tyvärr får hon inget betalt. Som tur är får hon hjälp av Chaz (hennes kompis Sharis pojkvän) som skaffar henne ett jobb på sin pappas advokatfirma som sekreterare.  Allt ser ljusare ut för Lizzie. Men hennes oförmåga att hålla tyst får henne att hamna i en massa krångliga situationer.

Lizzie och Shari glider ifrån varandra när Lizzie bestämmer sig för att bli sambo på riktigt med Luke och Shari lägger all sin energi på jobbet.

Jag älskade den här boken också. Nästan lika mycket som den första boken. Så rolig att jag skrattade högt flera gånger. Det händer också en del oväntade saker..
Boken fick 4 stjärnor på Goodreads.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *