Tangodrottningen

Suzanne har ägnat hela sitt liv åt att dansa. Hon växte upp med sin mamma, en världsberömd dansare som kallades för Tangodrottningen. Mamman dog under tragiska omständigheter när Suzanne var åtta år, och lämnade dottern ensam med bara passionen för dansen kvar. Suzanne livnär sig på att ge danslektioner och drömmer i hemlighet om att bli en lika lysande tangostjärna som sin mor. Men det är inte förrän hon möter Yan, en simpel småtjuv, som hon äntligen vågar ta klivet in i både kärleken och dansen. Tangodrottningen är en passionerad kärleksförklaring till livet och tangon.

Jag blev besviken på den här boken. Jag brydde mig inte om huvudpersonerna. Det tog orimligt lång tid att läsa ut den. Men den är välskriven. Jag gav den två stjärnor på Goodreads.  Brukar ju gilla Sekwas böcker men den här var inget för mig.

Jag läste boken via Storytel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.