En smakebit på søndag: Night School

Så var det söndag igen. Det har varit en lugn helg utan några måsten. Jag har hunnit läsa The Hate U Give och Sågverksungen. Jag har också lyssnat vidare på Tales from the Shadowhunter Academy. Förhoppningsvis blir jag klar med den idag. Jag börjar faktiskt tröttna på den. Vi har också varit iväg och slängt grejer på återvinningsstationen. Några avsnitt av Twin Peaks har det också blivit.


Men dagens smakbit kommer från Night School av Lee Child. Det är naturligtvis en av hans Jack Reacherböcker. Från sidan 5:

Reacher got a bus in the Pentagon parking lot and rode two stops to the base of the hill below the Rock Creek HQ. He walked up the slope and went straight to his office. There was a slim file centered on his desk. His name was on it, and some numbers, and a course title: Impact of Recent Forensic Innovation on Inter-Agency Cooperation. Inside were sheets of paper, still warm from the Xerox machine, including a formal notice of temporary detachment to a location that seemed to be a leased facility in a corporate park in McLean, Virginia. He was to report there before five o’clock that afternoon. Civilian dress was to be worn. Residential quarters would be on-site. A personal vehicle would be provided. No driver.

Fler smakbitar hittar ni hos Flukten fra virkeligheten.

7 thoughts on “En smakebit på søndag: Night School

 1. Sara Pepparkaka skriver:

  Min man gillar Reacher.

 2. Lena skriver:

  Har läst några Lee Child böcker för flera år sedan. Är sugen på att läsa fler. Står några i bokhyllan. Tack för smakbiten.

 3. Monika skriver:

  Jag har nog bara läst en bok av Lee Child, men jag gillade inte alls speciellt mycket.

 4. Lottens bokblogg skriver:

  Tack för smakbiten!
  Låter som du haft en skön helg!

 5. Bokdamen skriver:

  Lee Child har jag inte läst något av. Tack för smakbiten!

 6. A ROOM OF MY OWN skriver:

  har inte läst något av Lee Child, men jag har hört honom tala och sett en film. tack för smakebiten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *