Rock Star – tantsnusk när det är som sämst…

17377678

 

Boken handlar om tre pop/rock-stjärnor som ska delta i en fest hos skivbolagschefen Marcus Citroen. Alla hatar honom av olika anledningar. Alla är missnöjda med sina liv. Alla har de sålt sin själ till Marcus Citroen eller hans fru Nova

Kris Phoenix föddes som Chris Pierce i England. Han startar med bästa vänner Buzz ett rockband, The Wild Ones.

Rafealla är typ som en Shakira från 80-talet.

Bobby Mondella var barnstjärnans som kom i målbrottet och dumpades av skivbolaget. Men han tog sig tillbaka igen och nu är han en snygg och sexig version av Barry Manilow.

Alla är dem nu sjukt kända och rika. vi får följa dem från 1967 och farm till 1987. Men jag har svårt att tycka om någon av dem. De är själviska skitstövlar allesammans. Speciellt Kris och Bobby som behandlar kvinnor som personliga ägodelar som de kan göra vad de vill med. Det är en massa beskrivningar av sex som är mer eller mindre tvång. Det finns några våldtäkter också.

En riktig skitbok som fick en stjärna på Goodreads. Den enda anledningen till att jag läste ut den var att jag måste läsa en tantsnuskbok till Höstbingo 2017. Undvik boken!

2 thoughts on “Rock Star – tantsnusk när det är som sämst…

  1. Lena skriver:

    Läste hennes bok Lady Boss för många år sedan.

    • Cinnamon skriver:

      Jag valde mellan att läsa Lady Boss eller Rock Star. Mamma hade båda i bokhyllan och jag har läst dem för en massa år sedan. Borde nog ha valt Lady Boss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *